fbpx
kies regio:

Inspirerende Rerum Novarumviering

RENO 2024 Beweging.net Fleur De Backer 2024 92 Klein

Met een indrukwekkend domino-parcours brachten we een symbolische boodschap van "Kleine daad, groot resultaat. Wij zetten iets in beweging." om de inzet van vrijwilligers, verenigingen en organisaties te eren die zich inzetten voor een betere samenleving. Hun toewijding maakt een wereld van verschil.

We hadden het voorrecht om Pierre Wunsch, gouverneur van de Nationale Bank van België, als onze gastspreker te mogen verwelkomen. Zijn krachtige en goed onderbouwde visie op de uitdagingen waar onze samenleving voor staat, inspireerde ons.

Bij beweging.net Midden-Vlaanderen delen we gedeeltelijk het optimisme van de gouverneur van de NBB over afnemende ongelijkheden. Maar als Christelijke Arbeidersbeweging blijven we benadrukken dat extra ondersteuning voor kwetsbare groepen essentieel is, met de automatische loonindexering als een belangrijke troef.

Laten we de inspiratie van ReNo24 vasthouden en blijven streven naar een rechtvaardigere, inclusievere samenleving. Samen kunnen we het verschil maken!

  Deze website werd mede mogelijk gemaakt door
Belfius Bank VDK bank Logo DVV