kies regio:

beweging.academie

Dossiersessie 'Anders Werken'
STDD jobsjobsjobs web

Werk en privé die naadloos in elkaar overgaan?

Is dat jouw idee van waardig werk? Meer verdienen en consumeren, zo lang mogelijk? Of zweer je bij HNW, Het Nieuwe Werken? Het recept van Generatie Z, de toekomst: ‘hard werken, veel fun, en liefst tegelijk’. Werk en privé die naadloos in elkaar overgaan.

Heel hard werken, als het moet dagen aan een stuk, zo lang er maar leuke collega’s zijn en voldoende ontspanning op de werkplek. Alles op maat, én wendbaar: lonen à la carte, schoolbel- en co-ouderschapscontracten, enz.

Flexibel werken, de max? Altijd? Voor iedereen?

AFGESLOTEN


Dossiersessie 'Wonen'

STDD maagenbaksteen web

Het woonbeleid voor de toekomst, hoe zie jij dat?

Als een weekendbijlage van de krant: strakke villa in een oase van groen? Het formaat van een levenslange afbetaling voor royale tweeverdieners? Wat is het aanbod voor alleenstaanden en eenoudergezinnen? Wat zijn de opties voor jongeren en senioren?

Nog meer wachtlijsten? Verlos ons!

Wij bekijken de oplossingen. Ideeën die het woon-werkverkeer terugdringen, die verhuisbewegingen naar aangepaste woningen vergemakkelijken, die ons verouderd patrimonium aanpakken, enz. Wat zijn correcte woonsubsidies? Waarom focussen op eigendomsverwerving? Wat is er mis met huren? Wat zijn de aangrijpingspunten voor duurzaam en dynamisch wonen?

AFGESLOTEN logos


  Deze website werd mede mogelijk gemaakt door
Belfius Bank VDK bank Logo DVV