De Provincie West-Vlaanderen werkt aan een nieuw Beleidsplan ruimte in West-Vlaanderen. Ze willen een visie met ambities voor een duurzaam gebruik van de beperkte ruimte in West-Vlaanderen tot 2040 formuleren. Bij de opmaak hiervan stond open dialoog centraal. Beweging.net West-Vlaanderen en ACV West-Vlaanderen hebben de krachten gebundeld om samen een insteek te doen op dit plan. De achterban werd opgeroepen om te participeren aan één van de vier publieke raadplegingen van de provincie. Aansluitend werd er een gezamenlijke avond georganiseerd met onze vertegenwoordigers om tot een gedragen insteek te komen. Klik op deze link om onze accenten op het beleidsplan ruimte West-Vlaanderen rond ruimte om te werken, ruimte om te wonen, ruimte te leven en ruimte om te bewegen te lezen.
Insteek ACV en beweging.net WVL in nieuw Beleidsplan ‘Ruimte West-Vlaanderen’

Deel dit bericht:
Gerelateerde artikelen
Brede partnerbijeenkomst ‘Jonge helpers’ in Westerkwartier Oostende
Op 13 september was er in de conferentiezaal van het stadhuis te Oostende - in kader van het zorgzame buurtenproject 'Jonge' helpers - een brede partnerbijeenkomst. Het project 'Jonge' helpers…
Bewegingspunt Oostkamp huldigt Katrien Talloen voor 30 jaar politiek engagement
Om Katrien te vieren nodigde het bewegingspunt alle kernleden van de partnerorganisaties uit voor een ontbijt. De voorzitter van de gemeenteraad en vrijwilliger Liesbeth Gellinck stelde eerst de verbonden politici…
Beweging.net Loppem: nieuwe voorzitter dankt Johan en de vrijwilligers
In de“week van de vrijwilliger” richtte kersvers voorzitter van beweging.net Loppem zich tot de genodigden om woorden van dank te formuleren. Pieter Devooght deelde mee dat Johan Verstraete nu na 22…
Beweging.net Kortrijk steunt Zo Jong!
Warme solidariteit met jonge mantelzorgers!Tijdens de corona-crisis lockdown maanden organiseerde beweging.net Gemeentelijk Kortrijk een apero-box-actie. Op die manier hielpen ze mee aan het organiseren van gezelligheid in kleine kring maar…
Brooddozers
Beweging.net en Gezonde Buurt slaan de handen in elkaar met verschillende partners omtrent de lege brooddoos-problematiek, gericht naar middelbare scholieren.